26 joulukuuta, 2008

Christmas Special CardChallenge 2008

Voi, ihan tässä silmään taisi kyynel tirahtaa kun luin joulu speciaalihaastetta. Ja olihan siihen osaa otettava. Mutta tällä kertaa ei syntynyt yhtäkään uutta korttia. Kaikki nämä lähettämäni kortit on aiempiin haasteisiin ja muuten vain tekemiäni kortteja. Toivottavasti näistä on iloa saajille ja heidän vanhemmilleen.

Lämmöllä lähetin kaksi kuorta kohti Tamperetta. Tässä vielä yleisotos korteista.

EDIT:30.12.08
Jotta saataisin sana kiertämään hyvän asian puolesta, kopioin itsekinkoko haasteen tähänpostaukseen.

Christmas Special CardChallenge 2008

Tampereen yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla hoidetaan vuosittain yli tuhat vauvaa. Osa näistä pienokaisista viettää osastolla useita kuukausia kasvaen ja vahvistuen ennen kotiin pääsyä. Osastolla on tapana muistaa vauvoja "syntymäpäivinä", joita osastolla vietetään kuukauden välein. Tämänkertaisena haasteena olisikin tehdä kortti vauvalle. Enkeliaiheita tulisi välttää, koska tällaisella osastolla enkeleillä on valitettavasti hyvin erilainen merkitys. Vaikka kuinka toivomme suojelusenkeleitä jokaisen keskoskaapin ja vauvankopan viereen, poistuu osa pikkuisista oikeiksi enkeleiksi.

Lisähaaste: Halutessasi voit lähettää kortin suoraan osastolle, jolloin joku pikkuisista saa sen syntymäpäivänään. Korttinsa osastolle lähettäneiden kesken arvotaan pieni yllätyspalkinto. Laitathan kortin mukana yhteystietosi erillisellä lapulla niin palkinto voidaan lähettää voittajalle. Yllätyspalkinto arvotaan 9.1.2009. Tämän jälkeenkin kortteja voi vielä osastolle lähettää, mutta ne eivät osallistu yllätyspalkinnon arvontaan.

Kortit voi lähettää osoitteella:
Paula Majuri
TAYS, VTO/L05
PL 2000
33521 Tampere

Over a 1000 babies are treated every year at the Neonatal Intensive Care Unit and The Neonatal Ward of the Tampere University Hospital. Some of these little ones have to spend several months on the ward to gain weight and strength before they can go home with their parents. The staff has a tradition of remembering each baby monthly on their "birthday". Therefore, the new challenge is to make a birthday card to a baby.

Option: You may send your card straight to the neonatal unit of Tampere University Hospital and one of the little patients will get it on his/her birthday. A surprise gift
will be raffled among the participants of the optional challenge. Please note, that angel theme should be avoided as some of the little ones pass on to become real angels and therefore angels are a delicate subject on this kind of unit. Remember to include your contact info on a separate sheet in case you are the lucky winner! The drawing will take place on January 9th, 2009. Cards arriving after this will not be included in the draw, but are greatly appreciated at the ward.

Cards may be sent to:
Paula Majuri
Tampere University Hospital
Neonatal Intensive Care Unit/ Neonatal Ward L05
PO BOX 2000
FI-33521 Tampere

9 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ihania kortteja. Suloisia ja mukavan värikkäitä tuomaan pieniä väriläiskiä osastolle. Kiitos osallistumisesta.

selma kirjoitti...

Lystikkään näköisiä kortteja näyttää oleva iso kasa, hieno homma :)

Maaret kirjoitti...

Mieletöntä, siis ihan mieletöntä, laskinkohan oikein, että 11 korttia olet lähettämässä, upeata!!!!!Korttikasa on niin valtava, ettei niistä nyt yksittäin oikein mitään kommenttia voi antaa, joten sanonkin vain SÖPÖJÄ:)Sulla on suuri sydän!

minde kirjoitti...

Hyvältä näyttää:)

Leila kirjoitti...

Ihanat kortit ihanaan haasteeseen!!

Leila

Tuula kirjoitti...

Oih! Kaikki näyttää kivoilta korteilta, ja on niitä monta lähtemässä! :)

sari kirjoitti...

mikä läjä kortteja!! Ihanaa!! Kauniita kortteja olet tehnyt!

Saron kirjoitti...

Voi ja vau!! Ihania kortteja näkyvät olevan, ja kuinka paljon!! Itse sain nyt kolme valmiiksi, mutta meinaan myös myöhemmin niitä väkertää&lähetellä!!

Kirsikka kirjoitti...

Ihania kortteja! Yksi näyttää kovin tutulta....