29 tammikuuta, 2009

Viimeiset viisi kilometriä

Hip hei tralla lei!!! Sain itseni ladulle!! Ja kyllähän se suksi luisti, vähän liiankin hyvin. Olisi pitänyt olla pitovoide mukana. Kyllä nolotti kun himosuksijat viilettivät ohitseni. Mutta pääsin perille asti ja aion mennä uudestaankin. Harmittaa vain, kun monot hiertää, niin tää jälkihoito on hieman ikävää. Ja kertalaakista suksin kokonaiset 10 km. Aiemmin en ole kyseistä lenkkiä edes hiihtänyt, vain sitä 5 km lenkkiä useampaan kertaan. Tuntui välillä loputtomalta se matka. Mäkeä mäen perään, mutta saavuin kuin saavuinkin "maalilinjalle".

Aamupäivä laskettiin lasten kanssa mäkeä. On se vaan niin mukavaa kun pääsee pulkkamäkeen ja siitä vielä maksetaan! ;)

Mahtaa tänään uni tulla helposti. Aamulla ponkaisin sängystä klo 4.20 ja töissä olin jo 5.15. Nyt jo kyllä tuntuu silmissä, että voisi kellahtaa unille. Eihän toki vielä. Edessäni on mieletön kasa kirjoja. Ne pitäisi saada hinnoiteltua tänään ja lajiteltua hieman. Kirpparipöytä on varattu sunnuntaista alkaen.

Nyt murkinoimaan ja sitten töihin (hinnoitteluhommiin).

2 kommenttia:

AN kirjoitti...

Sinäkinkö tänään ensimmäisen kerran ladulla .niin minäkin ja oli tosi ihanaa! Tuli varmaan lähes kymmenen km ,jäällä hiidettiin,eikä jää viimeiseksi kerraksi! Huomenna voi olla paikat kipeenä!

Unknown kirjoitti...

Pulkkamäkin on tosiaan kivaa.

Oletko laskenut tämän talven hiihtokilometrejä?

Meillä on 8 vuotiaalla 45 km ja kotipihahiihdot päälle, minulla e yhtään ja miehellä päälle 100 km suksilla.