03 tammikuuta, 2009

Koska meillä on joulu

...juhla armas kissojen. :D Ei vaineskaa. Tai, noh, miksikäs ei. Tänään meille saapui tälläinen valtava laatikko. Ja arvatkaas mitä sieltä löytyi!!! Katsokaa itse!


Nasu oli heti kiinnostunut, mitä laatikosta löytyi. Kun taas Nirppua kiinnosti enemmän pahvilaatikko ja siitä roikkuvat teipit. Toivotaan jatkossa, että Nirppu löytäisi myös tuon ihmeen.. jota raapimispuuksikin kutsutaan.

Täytyyhän sitä joka koloon ja nurkkaan kurkistaa, ettei vain tule vieraita mun reviirille. Ja hyvältähän se näytti. Niin lämmin ja suloinen, oma pieni kolo.
Hei, mutta Nirppu oli äsken täällä. Mutta sitten Nasu tuli ja valtasi koko olemuksellaan tuon yläkerran. Vaikka ensin olikin alakerrassa. Huhuuuu.... Onko seilä alhaalla ketään!?!?!?

Ha-haaaa! Yllätinpä! Aih, se olikin tällänen pallo. No, leikitään tää sitte hengiltä. Vouh, kelpotuksen huokaus. Nirppukin tajusi, miksi moinen hökötys meille hankittiin. Ei tartte enää emon sohvaa raadella (*kuva lopussa).
Minusta kasvaa näääääääääääääääääääääin iso.
Hyväksi havaittu ja kaikki ihmeet testattu. Vai onko? Nyt jäämme odottelemaan tulevia seikkailuja.
Laitetaas vielä koko kuvaa tästä hulppeasta palatsista valmiina.

Kasaukseen kului aikaa kaikkine kuvaustaukoineen noin 10 minuuttia. Helppoa kuin heinänteko, kun osaa. ;) Kyllä ois menny kauemmin, jos kauppias ei ois tarkentanu että kasaa se ylösalaisin. En ole aiemmin moisia rakennelmia tehnyt. Ikean hyllystöjä kylläkin on kasailtu. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiiti vinkistä, että kiipeilypuu kasataan ylösalaisin. Ostin kissani ekan kiipeilypuun valmiiks kasattuna ja nyt olis ajankohtasta hommata uusi kun se eka meni kahtia. Onnea hienosta kiipeilypuusta myös karvatassuillesi!!

Täti Punainen kirjoitti...

Onnea uudelle puulle!=) Näyttää hyvin saaneen osakseen huomiota!=)