02 syyskuuta, 2008

Jäsenyys

Se on sormenjälki ja yksi muovinen kortti lisää lompakossani. Kuntosalin jäsenyys. Pitää nyhtää kaikki ilo irti työnantajasta. Jos kerta tilaisuus annetaan. Nyt saan sitten RAJATTOMASTI juosta jumpissa tai rautaa nostelemassa. Hip Hei!! Kesäkuntoon 2009-projekti on siis startattu! ;) Eipä siis ole mitään kiirettä. Vaihtoehtoja salilta löytyy..aina afrotanssista spinningin tunnin rääkkiin ja bodybalancesta raudannostajiin.

Tänään itse kokeilin tuota afroa. Ja kyllä oli lystiä katsella peilisalin seiniltä omaa jäykkää ja kolmatta rytmiä myöhässä olevaa kehoa. Ei meitä kovin montaa ollut siellä, mutta opettaja oli loistava. Suorastaan asiantuntija. Jostain savanniltahan tuo tumma mies on suomeen kaiketi lentänyt ja nyt omistaa tanssikoulun naapurikaupungissa.

Nyt vaan hamstraamaan kaikki kaverit jäseniksi, niin saan maksuttomia jäsenyyskuukausia. ;) psst.. Ottakaa itse minuun yhteyttä! ;) Nyt kun tuli tuo jäsenyys hankittua, tulee varmasti liikuttua enemmän. Ja onhan se kiva talvella tavata ihmisiä, muuallakin kuin tv-ruudussa. Ja voisinhan ne rahat huonomminkin käyttää.

Ei kommentteja: