27 elokuuta, 2009

Pienen pientä päivitystä.....

Mikäli joku jo on ehtinyt kaipailemaan - hengissä ollaan!! Tässä nyt vaan on ollut kaikenlaista tohinaa suunta jos toiseen.
Ja maalla kun tätä aikaani olen kulutellut, poissa kaupungin hulinasta - olisiko suotavaa laittaa näytille myös muutama ammu?!



Tässä kuvaa oman maan sadosta, jota on nyt nostettu maasta suoraan kohti purukalustoa. Pian on aika nostaa maasta ylös myös punajuuret ja keittää ne talvea varten säilöön.




Muutama kortti on syntynyt tässä blogihiljaisuudessa

# Kiitos-kortti



# Onnittelukortti pojalle

# Hääkortti

# Onnittelukortti pojalle


Muutama viikko sitten kävin työhaastattelussa. Tarjolla oli paikka samasta vuoroyksiköstä, jossa olen tehnyt äitiysloman-/hoitovapaan sijaisuutta viimeiset pari vuotta. Meikäläistä ei valitettavasti vakipaikalla tällä kertaa siunattu, mutta läheltä liippasi.
Kyseessä oli elämäni ensimmäinen työhaastattelu ja pääsin jo toiselle sijalle. Ensi keralla ehkä on jo minun vuoroni. :) Mutta onni onnettomuudessa. Paikan sai nainen, joka on äitiyslomalla kevääseen saakka. Kuinkas ollakkaan, minut valittiin tekemään hänen mammalomaansa. :) On onni, kun tietää, että ainakin nyt taas jonkin aikaa on töitä tiedossa! :)
Maanantaina taas alkaa aherrus, kuukauden töyttömyysajan jälkeen. Vaikka - onhan minulla ollut ilo käydä välillä päivä tai pari tekemässä.
Tälläistä tällä kertaa! :) Kortteja syntyy hiljalleen ja eloa jatketaan täällä sadonkorjuun merkeissä! Iloista alkavaa syksyä kaikille!!

1 kommentti:

Ritva P kirjoitti...

Hiljaista on ollut minunkin blogi maailmassa. Nyt pitkästä aikaa kurkin tännekin. Kauniita kortteja olet tehnyt kaikessa hiljaisuudessa. Iloista syksyä sinullekin.