26 lokakuuta, 2008

Arteypico-tunnustus

Kiitos Täti Punaiselle, jolta tämän ihastuttavan ja kunnioistusta herättävän tunnustuksen sain. :) Lämmitti kovasti mieltä, vaikka ulkona sää onkin ollut koko sunnuntaipäivän niin kovina masentava.

Jaa'a, kenelleköhän nyt itse tämän tunnustuksen ojentaisin. hmmmm.. Tämä on niin vaikeaa, kun olisi niin paljon ihastuttavia blogeja, joiden katselemisesta nautin.

Maria H.
Laura
Impi
Susanna
Nirppu

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.

4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

EDIT: Lisäkiitoksia Susannalle.

Puuhailut on puuhailtu sisätiloissa, mutta tekemisestä ei ole ollu puutetta. Sen on taannut remontti. Ei toki omassa kodissani, vaan erään ystävän tykönä. Apukäsiä kun ei ikinä ole liikaa. Nyt on uusittavassa keittiössä seinät saaneet uuden värin ja katto uuden pinnan vaaleasta kattopanelista. Hyvä siitä tulee, vaikka joskus tuntuu usko loppuvan.

Viikonloppu on muutenkin mennyt vauhdilla. Eilen juhlittiin kummitytön 3-vuotissynttäreitä. Olihan prinsessajuhlat, kerrassaan. Kakun keskellä tönötti Barbie ja vaahtokarkit olivat Smurffeja.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Voi kiitos paljon :)*niiaus* Kyllähän tällainen tunnustus lämmittää mieltä kovasti. Ja minä puolestani voisin ojentaa myös sinulle kyseisen tunnustuksen :)

Impi kirjoitti...

Ihanaa, NirNa, kiitos. Joudun palaamaan asiaan vasta kun saan uuden nettiyhteyden uuteen kotiin.