27 maaliskuuta, 2011

Tunnustus

Iso iloinen kiitos Impille!! Hän "ojensi" meikäläiselle seuraavanlaisen tunnustusplakaatin.


Tunnustuksen vastaanottaneena kerron heikkouksistani sekä vahvuuksistani.
Vahvuuksikseni laskisin taiteellisen silmäni. Moni on sanonut, että näin jos jonkinmoisissa ihmeellisissäkin asioissa taiteellisuutta, kauneutta ja saan asiat suorastaan soljumaan yhteen. Toiseksi vahvuudekseni laskisin kärsivällisyyden; siihen on ehkä työ lasten parissa opettanut - mutta toisinaan tuntuu, ettei sitä kotioloissa löydy hakemallakaan.

Ja heikkouksien pariin.. hmmm..... Kalanaisena, eli taiteilijaluonteena olen hyvinkin epäjärjestelmällinen; työpöytä pursuaa tarvikkeita, idealappusia, ohjeita ja keskeneräisiä töitä. Käsityökorissa odottaa valmistumistaan useat keskeneräiset neulomukset, virkkaukset ja ompelukoneessa on kiinni työ ja toinen pöydällä. En saa valmiiksi - mutta uusia on päästävä tekemään HETI! Ja toinen heikkouteni lienee kiltteys. Siis hyvähän se on kiltti olla, mutta liian kilttinä oleminen on toisinaan niin pirun raskasta. Jälleen vetoan horoskooppiini - kalojen miellyttämisen halu menee liiallisuuksiin, ja siitä saan sitte itse maksaa väsyttämällä itseni.

Nytpä haluan ilahduttaa tällä samaisella tunnustuksella rakasta ystävääni ja minut askartelun ihmeelliseen maailmaan johdattanutta Anua ja Jattaa, jonka blogista saan käsittämättömän ihania ideoita ja vinkkejä omiin tekeleisiin - jotka eivät toistaiseksi näytyä yhtä laadukkailta ja kauniilta, kuin hänen tekemänsä käsityöt.


Kesäaika alkoi siis tänään, vaikka maassa on lunta vielä monenkymmentä senttiä. Onneksi aurinko paistaa ja lintujen sirkutus kuuluu jo sisälle astikka. Oikein ihanaa ja aurinkoista kevätpäivää kaikille!!!

2 kommenttia:

Täti Punainen kirjoitti...

Täällä myös toinen tunnustus!=)

Jatta kirjoitti...

Oi että, kiitos! Ja anteeksi kun meni näin kauan kommentointiin, on ollut ihan typerä kiire koko huhtikuun! Mutta kyllä lämmitti kovasti mieltä näin myöhässäkin :)