17 tammikuuta, 2011

Meillä

Iso, ihana, pehmeä, valtava, tumma, odotettu, yhteinen... s.o.h.v.a.

Kahden kuukauden tuskallisen pitkä odotus palkittiin viimein tänään, kun isot paketit tuotiin ovesta sisään raavalla miesvoimalla! Paketeista jäi käteen sohvan lisäksi järkyttävä määrä ruskeaa aaltopahvia ja jätesäkillinen muovia.

Mutta siellä se nyt komeilee Meidän olohuoneessa, täyttäen lähes kokonaan valtavan tilan. Seuraksi uudelle sohvalle piti ostaa uusi matto (joka osottautui aivan liian pieneksi), mutta toimittakoot virkaansa niin kauan, kunnes parempi löytyy.Ja tässä pikainen katsaus minun työhuoneeseen. Älkää hyvät katsojat pälästykö seinien väriä (talo on valmistunut vuonna 1974), se on alkuperäinen. Remonttia on suunnitteilla; mutta tämä huone ei kuulu siihen ensimmäisenä remointoitavien kärkipäähän.
 
Mielestäni olen saanut huoneesta lähes täydellisesti toimivan. Entinen ruokapöytäni toimittaa läppiri-/askartelupöydän virkaa ja avokin entinen koulupöytä saa seisoa tukevasti ompelukoneen alla. Myös silitypiste mahtuu näppärästi tuohon liinavaatekaappien eteen. ;)
 
Hyllytilaa on tuomassa keittiörempan jäljiltä ylimääräiseksi jäänyt kaapinrunko hyllylevyineen ja lahjoituksena saatu kuutio-hyllykkö, myös alkuperäiskalustukseen kuuluva avohylly on toistaiseksi saanut jäädä.

1 kommentti:

Täti Punainen kirjoitti...

Aivan ihana sohva ja tietty joka askartelijalla tulee olla oma "työhuone"!!=)