01 kesäkuuta, 2010

Ongelma: ITIKAT

Meille on muuttanut ainakin miljoona itikkaa. Ja juuri kun tuntuu, että on kaikki saatu hengiltä, ni johan kohta taas inisee joku korvan juuressa tai on kinttuja imemässä. Ai, että vielä verenluovuttajaksi.. No, olin kyllä vakaasti harkinnut asiaa - mutta nyt on kehossa sen verran monta reikää jo, että jatketaan harkinta-aikaa.

Liekö kellään muulla samaa ongelmaa?!? Ukkeli asensi jo ötökkäverkkoa ilmanvaihtotötteröiden sisään, etteivät ainakaan sieltä pääse meille. Liekö ovat kohteliaita ja tulevat ihan ovesta.

On vaan kovin kurjaa yöllä herätä ininään ja jäädä sitä kuuntelemaan. Uni ei meinaa tulla ja tulee siinä ajankuluksi sitte raavittua kaikki reijitetyt paikat. Vihaan itikoita!! Vainoharhaiseksi alan tulla.

On täällä korttejakin ehditty tekemään, itikoista huolimatta. Kunhan joku päivä saisin aikaiseksi ladattua kuvat koneelle ja käsiteltyä, niin saisin esille. Myös kasvimaalla on tapahtunut. Rivinsä ovat löytäneet, niin porkkanat, punajuuret kuin kolme sorttia sipuleita.. Herneet vielä kun viskellään, niin voidaan keskittyä olennaiseen.

Ja mikä parasta tässä alkavassa kesässä.. Viime viikolla sain tiedon, että työt jatkuvat - ainakin vuoden!! JEEEE!!!! *hyppii ilosta* Sijaisena elää toisinaan jänniä/stressaavia aikoja kun näkee, että sopimus on päättymäisillään ja jatkosta ei tietoa. Ja kukapa sitä nyt liian aikaisin kertomaan.... vajaa viikkohan on ihan riittävä. Vai onko?? Täytyis ottaa asioista selvää.

Ei kommentteja: