12 helmikuuta, 2009

Sydämellistä Ystävänpäivää

Vielä tuohon Valentinuksen päivään on hetki aikaa. Mutta silti tahdon kirjoittaa jo tänään tästä Ystäville ja Ystävyydelle tarkoitetusta ilosta.

Penkkariväki täytti melullaan ja iloisella mielellä kaupungin tiet. Pitihän heidät käydä katsomassa ja kuvaamassa. Tuttuja ei lavalta löydy, mutta Onnea Heille, tämän kevään ylioppilaille!!Kuten rekan perässä luki: Ehkä opin, ehkä en! Ja huudot kuuluivat "Aamuja NOLLA!!"

Toinen asia mikä saa mieleni iloiseksi. Nuo kortit, jotka ovat jo saapuneet ilahduttamaan meikäläistä. Kiitos kaikille!! Ihan hävettää, itse sain lähetettyä kolme korttia. Mutta pari annetaan ihan face to face.


Ystävänpäivänä ei pidä unohtaa noita ihania karvakorviakaan. Heille tämä ystävänpäivä on erityisen sydämellinen. HEIKKO HERMOISET, ÄLKÄÄ LUKEKO!!! Ostin kissoille niiden suurta herkkua tänään kaupasta, possun sydäntä. Kyllä teki kauppansa. palat katosivat kupeista hetkessä. :) Mutta, täytyy muistaa, ettei herkkuja mahan täydeltä!!

Paistoin tuossa juuri pari pellillistä pullia, toiset saavat sisuksiinsa hilloa ja kermavaahtoa. Ah!! Makoisaa illanjatkoa!!

1 kommentti:

Täti Punainen kirjoitti...

Näin sitä pitää myös noita karvaturreja muistaa. Meidän karvavauva jäi miehelle,mutta onneksi näen sitä kuitenkin siellä käydessäni...=)

Hyvää ystävänpäivää teille!=)