10 marraskuuta, 2008

Viimeinkin!!!

Oli viime kesäkuu. Otin yhteyttä vuokranantajaani parvekelaseista. Sellaiset kyllä löytyy asuntoni parvekkeelta, mutta jokuhan niissä mättää, kun vedet tulee laseista huolimatta parvekkeelleni.

No eipä mennyt kauaakaan, kun vuokraisäntäni oli jo tilannut uudet lasit parvekkeelle ja lasiliikkeen mies kävi ottamassa mittoja. Sanoi, että tilaus kestää noin 6-8 viikkoa. (huomioikaa tuo aika) Ja ajattelin, että hip hei, sehän sattuu hyvin. Uudet lasit tulisi juuri kesälomani aikana. Ei tarvisi huolehtia töiden puolesta. Olisin taatusti kotona.

Vierästi sitten tuo 8 viikkoa. Meni vähän päällekin. Tuskailin jo, että ei ole totta.

Vuokraisäntä on kaiketi soittanut lasiliikkeeseen jo monesti, ja minullekin usein. Ja kerran jo ilmoitti mullekin lasien tulevan kahden viikon päästä. Jolloin alkuperäisestä sovitusta tuloajasta oli jo vierähtänyt ehkä kaksi ja puoli kuukautta. Hän on kysynyt, joko lasit ovat tulleet. No, eivätpä ole.

Minäkin jo ehdin huolissani soittaa lasiliikkeeseen, koska nuo kauan kaipaamani lasit tulisivat. "Ens viikolla." Oli miehen vastaus. PYH PAH sanon minä.

Nyt ollaan marraskuuta jo hyvän matkaa edetty. Ja tänään tuo kauan odottamani puhelu tuli. Kun olin keskellä ei mitään lenkilä. Kalenterista ja muusta elämästä kaukana. "No, me tultas huomen aamulla, kahdeksalta. Olethan kotona. Tai onko joku avaamassa ovea??" HAISTAKAA PASKA minä ajattelin juuri tuolloin. Minne laittaa noi karvakorvat, etteivät karkaa. Vaatekaappiinko. Olispa saanu ne edes hoitoon. Ei ois tarvinu pelätä, niiden uupuvan kotoa kun tulen töistä.

Mutta minkäs teet. Pakkohan sen on sopia, tai jään ilman laseja. Tietysti mun työvuorikin alkaa jo seitsemältä, etten itse voi olla oviani avaamassa. Pakkohan tänne kämppään on jo saada päivystämään. Ei auta kun ottaa puhelin kauniiseen käteen ja alkaa pirauttelemaan velipojalle.

Että, kyllä tätä on odotettu. Toivottavasti ei sääherra tule nyt mitenkään esteeksi. Tahdon ne uudet lasit.

Kauankos tästä nyt sitten tulee. hmmm... 4 kuukautta, pyöreästi. :) Ei paha lainkaan.

Ei kommentteja: